Palvelut

TERVETULOA KORSOON - MEILLÄ PALVELLAAN! Yrittäjänä Korsossa toimii Marja-Terttu Naskali, hän on koulutukseltaan fytonomi. Korsossa löytyy hyvät valikoimat laadukkaita ravintolisiä, homeopaattisia valmisteita, urheiluravinteita, Super-foodeja ja luontaiskosmetiikkaa. Tärkein toiminta-ajatuksemme alusta lähtien on ollut asiakkaidemme hyvinvoinnin lisääminen.
Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset. Tervetuloa palvelevaan asiantuntija-myymälään!
 
Useat myymälöistämme tarjoavat monipuolisesti eri palveluja, kuten mittauksia ja hoitoja. Myymälöiden palvelutarjonta vaihtelee paikkakunnittain. Otathan yhteyttä paikkakuntasi Luontaistuntija-myymälään, mikäli haluat tietää tarkemmin, mitä palveluja on tarjolla.